Veel gestelde vragen

Vanwege de hoge kwaliteit van de producten (tot uiting komend in een goede passing en een strak uiterlijk) en/of vanwege het kunnen meegroeien in volume met de marktbehoefte, oftewel van CNC vervaardiging tot productie m.b.v. gereedschappen. Daarnaast heerst er bij jansen metaal een groot gevoel van klantgerichtheid en service.Het poedercoaten van producten is mogelijk sinds april 2001, andere vormen van nabehandeling (bijvoorbeeld verchromen of elektrolytisch verzinken) verzorgen wij graag voor u.


Jansen metaal verwerkt RVS, staal en aluminium in diktes variërend van 0,4 mm tot 6 mm. Het meeste wordt echter verwerkt in de range van 1 mm tot 3 mm. Jansen metaal richt zich voor de komende jaren op verdere specialisatie van plaatbewerking.


Aan veel van onze producten gaat konstruktiewerk vooraf. Het laswerk hiervan geschied met of zonder lascertificaat en volgens verschillende lasprocédés. De konstrukties die wij aanbieden, zijn onder meer bordessen, machinesframes en kleine konstrukties. Ook steeds vaker monteren wij onze producten op lokatie.
Waarom zou ik zaken doen met Jansen Metaal?
Verzorgd Jansen metaal ook de nabehandeling?
Welke materialen en diktes verwerkt Jansen Metaal?
Konstruktie & Montage?

Weverij 20 7122 MS Aalten. Tel 0543 478235 - Fax 0543 471847

Door organisatorische opstelling van klantgerichte teams vormen, zijn wij als jansen metaal in staat specifiek gedefinieerde projecten te trekken. De heer jansen zelf treedt hierbij als projectleider op.
Kan ik projecten bij Jansen metaal neerleggen?