Over Jansen Metaal

Jansen Metaal is krachtig door hun kernpunten: kwaliteit, klantgerichtheid, gunstige prijzen en een snelle levering. Wij vervaardigen containers, stalen en RVS winkelinrichting en metalen machinedelen. Deze producten worden vervaardigd aan de hand van de aangeleverde tekeningen.

Wij zijn uniek vanwege onze hoge kwaliteit producten (wat tot uiting komt in een goede passing en een strak uiterlijk) en onze flexibiliteit. Dat wil zeggen dat wij kunnen meegroeien in volume met de marktbehoefte, oftewel van CNC vervaardiging tot productie met behulp van de gereedschappen. Daarnaast staan klantgerichtheid en (persoonlijke) service bij ons hoog in het vaandel.

Constructie, montage & nabehandeling

Aan veel van onze producten gaat constructiewerk vooraf. Het laswerk hiervan geschiedt met of zonder lascertificaat en volgens verschillende lasprocessen. De constructies die wij aanbieden zijn onder meer bordessen, machineframes en kleine constructies. Ook kunnen wij uw producten op locatie monteren.
Wij bieden ook de mogelijkheid aan om uw producten te voorzien van nabehandeling . Het poedercoaten van producten is mogelijk sinds april 2001. Andere vormen van nabehandeling, zoals verchromen of elektrolytisch verzinken verzorgen wij graag voor u.
Op maat - Jansen Metaal
Staal constructies - Jansen Metaal

Een compleet project uitbesteden?

Dat kan! Door de organisatorische opstelling van klantgerichte teams, zijn wij als Jansen Metaal in staat specifiek gedefinieerde projecten te trekken. Dhr. D.A. Jansen zelf treedt hierbij als projectleider op. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!

PRODUCTEN VOOR KLANTEN​

De producten die we maken zijn ontzettend divers. Het grootste gedeelte van alle onderdelen die we maken zijn van staal of RVS. Onder het kopje ‘Onze producten’ kunt u voorbeelden zien van slechts een kleine selectie van wat we allemaal maken. Qua materialen en diktes verwerken wij RVS, staal en aluminium variërend van 0,4 mm tot 6 mm. Meestal worden de producten verwerkt in de range van 1 mm tot 3 mm. Wij richten ons voor de komende jaren op verdere specialisatie van plaatbewerking.

Regelmatig maken wij specifieke producten voor klanten, ofwel producten op maat. Ook bij staal zijn legio oppervlakte mogelijkheden. Bekijk onder het kopje ‘Onze producten’ voorbeelden. Bent u nieuwsgierig? Informeer gerust eens naar uw mogelijkheden!

Op maat - Jansen Metaal

Contact

Advies nodig?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur (op vrijdag tot 16.30 uur).

Route naar Jansen Metaal

Bekijk hier de route naar Jansen Metaal in Aalten.

blijf op de hoogte

 © 2022 Jansen Metaal